Missziónk

Missziónk a felelős játékszervezésben

A Szerencsejáték Zrt. küldetése, hogy élményt nyújtson és értéket teremtsen. Meghatározó nemzeti tulajdonú nagyvállalatként e küldetés egyik legfontosabb pillére a felelős játékszervezés, amelynek célja, hogy a szerencsejáték valóban játék maradjon.

A felelős játékszervezés ezért egyszerre a társaság minden tevékenységét átható szemléletmód és következetesen végzett tevékenységek összessége, amelyek megteremtik a társaság és a játékosok közötti bizalom alapjait és biztosítják, hogy az általunk kínált játékok úgy nyújtsanak izgalmas szórakozást, hogy közben nem hordozzák a függőség kialakulásának fokozott kockázatát; azon keveseket pedig, akiknél mégis kialakul valamilyen szerencsejáték-használati zavar, támogatjuk, hogy megoldást találjanak rá.

Ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fektetünk a játékfüggőség kutatására, megelőzésére és kezelésére, rendszeresen képezzük munkatársainkat és az értékesítésben résztvevő partnereinket, a játékaink tervezése, hirdetése és értékesítése során felelősen és etikusan járunk el, támogatjuk játékosainkat a tudatos és felelős játékban, partnereink révén függőséget megelőző és segítő programokat működtetünk.

Felelős játékszervezési tevékenységünket nemzetközi szakmai szervezetek, mint az Európai Lottótársaságok Szövetsége és a World Lottery Association irányelvei alapján és magas színvonalon működtetjük, és ezt a független auditorok által végzett rendszeres vizsgálatok is tanúsítják.

Ha úgy érzed szeretnél segítséget kérni, ne késlekedj!

Keress szakértői segítséget, vagy fordulj támogató csoporthoz és vedd vissza az irányítást!