Szakértő válaszol

Az alábbi üzenetküldő felületen a kifejezetten a szerencsejáték használati zavarokkal kapcsolatos tanácsadásra kiképzett szakértőkkel léphetsz kapcsolatba. Írj bátran, amennyiben:

  • úgy véled, te magad vagy hozzátartozód, barátod problémákkal küzd a szerencsejáték terén
  • gyors segítséget szeretnél kérni, de nem tudod, hova és kihez fordulj
  • tanácsot szeretnél kapni a játékfüggőség elkerüléséhez.

Megkeresésedre 48 órán belül kapsz választ, az általad megadott emailcímre.

A tanácsot vagy segítséget kérő személyek a kapcsolatfelvételhez a következő személyes adatokat rögzítik a Szerencsejáték Zrt. honlapján:

  • Becenév - amely az érintett által megadott bármilyen fiktív név is lehet -,
  • E-mail cím,
  • Tárgymezőben megadott személyes adatnak minősülő információk.

Tájékoztatunk, hogy az adatok megadását követően az „Elküld” gombra való kattintással az adatok azonnal továbbításra kerülnek a Pro Psychologia Alapítvány részére, aki azokat továbbítja az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem PPK Pszichológiai Intézete részére. A szolgáltatás igénybevételhez külön regisztráció és személyi okmányok szerinti név megadása nem szükséges. Az üzenet tartalmához a Szerencsejáték Zrt. nem fér hozzá, rendszereiben az érintett által megadott fenti adatok kizárólag a sikeres adattovábbítás megtörténtéig kerülnek megőrzésre, ezt követően a Szerencsejáték Zrt. rendszereiből törlődnek.

Az „Elküld” gombra történő kattintással kijelentem, hogy a Szerencsejáték Zrt. maradjonjatek.hu weboldalán elérhető „Szakértő válaszol” menüponton keresztül végzett adatkezeléshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztatójának, a Pro Psychologia Alapítvány adatkezelési tájékoztatójának, valamint az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem PPK Pszichológiai Intézet adatkezelési tájékoztatójának tartalmát megismertem és az abban foglaltakat megértettem, ezek ismeretében kifejezett és önkéntes hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a személyes adataimat a Szerencsejáték Zrt. a Pro Psychologia Alapítvány részére továbbítsa.